96-jarige Dove-model

5 januari 2005, 09:30

imageAl eerder schreven we dat Dove voor echte schoonheid gaat. Met de maar liefst 96-jarige Irene Sinclair krijgt de ‘Campaign for Real Beauty’ een opvallend vervolg. Op de website van Dove waren 83.000 bezoekers van mening dat “Ms Sinclair looks wonderful” tegenover 17.800 die van mening waren dat “she’s wrinkled”.

Brand manager Abigail Storms: “We hope it will begin to pave the way for a more realistic, inclusive definition of beauty in society.” Ik moet je zeggen ‘t is weer eens wat anders dan de bekende 60-90-60 gephotoshopte shoots van fotomodellen. Nieuwe trend?

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Rene

  Persoonlijk zie ik liever 90-60-90 gephotoshoptje dames. En deze foto had ik best voor je willen verkleinen hoor ;).


  6 januari 2005 om 21:04
  Stefan

  Nou Rene ik kan niet wachten tot jezelf een jaartje ouder wordt.. mijn vriendin is fotomodel en echt geen 90-60-90. Als je ziet wat er op een foto afgaat aan kilos is dat echt belachelijk Maar gelukkig ben je vast zelf zo’n onwijs lekker ding dat je altijd een minderjarige chick kunt scoren, die wel een paar jaartjes aan dit ideaalbeeld kan voldoen.


  16 juli 2005 om 18:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!