7 Ditches TV vanaf the International Social Media & PR Summit

21 mei 2013, 10:15

Op 16 en 17 mei werd door Ragan, Coopr en ING de tweede International Social Media & PR Summit georganiseerd in het ING House in Amsterdam. In een eerdere blog op Marketingfacts werd door Freek Jansen al uitgebreid verslag gedaan.

Hieronder vind je een videoverslag van de dag met korte fragmenten uit de interviews met diverse keynotes, zoals Mark Ragan (PR Daily), Zappos, Ford, LEGO en MTV.

De uitgebreide interviews vind je later deze week op 7 Ditches TV.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!