7 Ditches TV: In gesprek met Ruud Wanck van GroupM

7 september 2012, 14:00

7 Ditches-presentator Joris van Heukelom gaat deze keer in zijn programma Timeline in gesprek met Ruud Wanck, Chief Digital Officer bij GroupM. Een mediaman met een internationale staat van dienst die met strategische blik samen met Joris het speelveld verkent. Wat zijn de ontwikkelingen in merkdenken en welke rol speelt social media hierin? Wat is er echt aan de hand in de wereld van Big Data en privacy en waarom zijn de discussies hierover zo beladen?

Hij praat over het plan om heel NY te voorzien van onbemande Google Taxi's en of Google dit wel moet doen en hij gaat in op de enorme kracht die Amazon niet alleen als winkel, maar ook als advertentieplatform in handen heeft, kijkend naar de kennis die zij hebben van hun bezoekers. Een concurrent van niet alleen Bol, maar van de hele retail en van uitgevers.

Tot slot spreekt hij nog over de moeilijke samenwerking binnen campagnes tussen creativiteit en techniek en vertelt ie zijn ervaringen over de veranderingsbereidheid van de grote corporates in de wereld van vandaag. Kortom, veel plezier bij hopelijk weer een boeiend en prikkelend half uurtje TV.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!