7 Ditches TV: In gesprek met Ruud Hendriks

22 juni 2012, 14:00

In GroeiGeld deze keer mediaondernemer en BNR presentator Ruud Hendriks in gesprek met Esther Kwaks

Banken keuren nog maar de helft van de kredietaanvragen goed. De Nederlandse Vereniging van Banken noemt ons bedrijfsleven verslaafd aan bankfinanciering en roept op tot afkicken.

En dus gaan bedrijven gaan op zoek naar alternatieven. Presentatoren Karin Husslage en Esther Kwaks zoeken mee en praten er over met geldgevers en geldnemers.

In deze aflevering praat Esther uitgebreid met Ruud Hendriks, over zijn lessen en ervaringen en met name over zijn rol in het startup initiatief voor internetondernmers: StartupBootcamp.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!