7 Ditches TV: Daan Roosegaarde: “Ik wil de wereld een update geven”

14 december 2012, 14:59

Hij maakt jurken die transparant worden naarmate de vrouw meer opgewonden is, hij werkt samen met Heijmans aan een nieuwe manier van vormgeven van onze wegen en hij maakte een dansvloer die energie oplevert. Hij noemt zich een hippie met een businessplan en wil de wereld updaten, want de wereld zoals we hem nu kennen is kapot en werkt niet meer. In de categorie inspirerende gesprekken is dit Daan Roosegaarde.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Henk Jansen

  Fijne foto zo op de vrimibo, Ronnie !


  14 december 2012 om 15:32
  Bartjeroen

  Wat een top interview Ronnie!

  Zet aan tot denken, doen. Geeft inspiratie, geeft bevestiging, pracht kijk op wereld, op samenwerken, op business, op vernieuwen. 30 minuten kijken en 30 dagen inspiratie.


  1 september 2013 om 10:04

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!