7 Ditches TV: BusinessCribs op bezoek bij Creative Valley

21 september 2012, 14:19

In deze aflevering van BusinessCribs bezoeken we Creative Valley in Utrecht en spreken we met projectontwikkelaar Laurens van Doorn. Creaitive Valley in Utrecht is een prijswinnend kantoorgebouw dat breekt met alle heersende conventies. Gebouwd in een periode van diepe recessie. Binnen budget. Tijdens de bouw werd slim omgegaan met kosten maar niet ingeleverd op hoogwaardige materialen of duurzaamheid.

En tegen alle leegstandscijfers in is het binnen drie maanden na oplevering voor 100% gevuld met huurders, waaronder bedrijven uit de creatieve en marketinghoek. De aantrekkings kracht van Creative Valley is dat mensen zich er direct bij binnenkomst volstrekt thuis voelen en een open energie ervaren. Neem een kijkje in een van de meest inspirerende werkplekken van Nederland, Creative Valley in Utrecht.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!