3FM Serious Request live cam in MSN Activity

3FM Serious Request live cam in MSN Activity
, Alii.care
@ezelhaar

Nederland heeft weer een aardige MSN primeur. MSN gebruikers kunnen de live cam van het glazen huis van 3FM als MSN activity volgen. Chatten en tegelijk kijken naar de DJ’s. “vermoedelijk is het zelfs de eerste keer ter wereld dat live streams samen in Messenger bekeken kunnen worden,” aldus Joost Bon van MSN Nederland.

MSN Messenger 6.0 en hoger bieden de mogelijkheid tijdens het chatten samen een extra scherm te bekijken. Daarin kun je onder meer samen games spelen of samen een live stream bekijken. Recente andere toepassingen zijn IM This! van MSNBC een activity om mensen the laten discussieren over het nieuws en de Encarta activity van de Encarta bot.

Via Oberon blog en Nu.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Het activity scherm is erg grappig maar vooral bedoeld voor applicaties die meerdere user nodig hebben.
  Heb je zelf een goed idee voor een aplicatie of ben je benieuwd naar wat je er mee kan neem hier dan een kijkje
  http://www.worldsbestapp.com/
  http://www.worldsbestapp.com/ViewApps.aspx
  Hier staan dingen als samen een looproute plannen doormiddel van google maps achtig iets, spelletjes enzo voort.
  Als je wat leuks bedenk maak dan deze activity, het is een leuke wedstrijd.

  geplaatst op
 • Cool. Ik probeer de virtual buddy van Ruud de Wild (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)) uit te nodigen maar die doet t helaas niet...

  geplaatst op
 • Jammer dat je alleen via een website het kan activeren en niet vanaf Messenger zelf. Verder ook jammer dat je hiervoor een activity met een buddy uit je lijst moet starten en niet in je eentje kan kijken. Verder is het natuurlijk gewoon heel passief, TV kijken via je Messenger...mwah.

  Maar wel weer leuk, zie alweer diverse toepassingen/mogelijkheden die wel echt binnen het Messenger platform thuishoren!

  geplaatst op
 • Het is wel mogelijk om een activity direct vanuit MSN Messenger op te starten, maar dat kost erg veel geld. Het is hier de bedoeling juist dat het geld oplevert voor Congo, dus vandaar is denk ik daarvoor niet gekozen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.