3FM Serious Request live cam in MSN Activity

20 december 2005, 08:07

Nederland heeft weer een aardige MSN primeur. MSN gebruikers kunnen de live cam van het glazen huis van 3FM als MSN activity volgen. Chatten en tegelijk kijken naar de DJ’s. “vermoedelijk is het zelfs de eerste keer ter wereld dat live streams samen in Messenger bekeken kunnen worden,” aldus Joost Bon van MSN Nederland.

MSN Messenger 6.0 en hoger bieden de mogelijkheid tijdens het chatten samen een extra scherm te bekijken. Daarin kun je onder meer samen games spelen of samen een live stream bekijken. Recente andere toepassingen zijn IM This! van MSNBC een activity om mensen the laten discussieren over het nieuws en de Encarta activity van de Encarta bot.

Via Oberon blog en Nu.nl

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

3 Reacties

  ErwinVanLun

  Cool. Ik probeer de virtual buddy van Ruud de Wild (rudd@radio538.nl) uit te nodigen maar die doet t helaas niet…


  20 december 2005 om 09:49
  Sjoerd

  Jammer dat je alleen via een website het kan activeren en niet vanaf Messenger zelf. Verder ook jammer dat je hiervoor een activity met een buddy uit je lijst moet starten en niet in je eentje kan kijken. Verder is het natuurlijk gewoon heel passief, TV kijken via je Messenger…mwah.

  Maar wel weer leuk, zie alweer diverse toepassingen/mogelijkheden die wel echt binnen het Messenger platform thuishoren!


  20 december 2005 om 09:54
  Richard

  Het is wel mogelijk om een activity direct vanuit MSN Messenger op te starten, maar dat kost erg veel geld. Het is hier de bedoeling juist dat het geld oplevert voor Congo, dus vandaar is denk ik daarvoor niet gekozen.


  20 december 2005 om 11:49

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!