Nieuwjaarsborrel IPAN-IAB-EMMA-VINEX online tuesday: ‘Jouw 2010 voorspelling?’ (Deel 2)

Nieuwjaarsborrel IPAN-IAB-EMMA-VINEX online tuesday: ‘Jouw 2010 voorspelling?’ (Deel 2)

In deel 2 (zie hier deel 1) interviewt Lenneke onder andere de redactie van Quote, Vincent Everts, YouTube-Google, diverse Twitterazi en Ben van der Burg. Wordt adverteren online definitief Cost Per Lead? Hoe zit het met al die profielen en data in de sociale netwerken? Wordt het onder aanvoering van Google vooral mobiel internetten of verslaat online gewoon offline en bestaat crossmedia in 2010 wel heel erg uit online? En hoe zit het met de trends in online video in 2010?

Lenneke (AtMost.TV) vraagt naar dé internettrend voor 2010 tijdens de IAB-IPAN-EMMA & Online Tuesday borrel (deel 2 van 2)


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Is dit een van de zenders van die kale dove meneer? Brabbelende halfdronken mensen TV? Fascinerende televisie (of moet ik zeggen video) die veel vragen oproept. Wat bedoelt die mevrouw toch als ze zegt dat het Oosten heel erg belangrijk gaat worden. Heeft ze het dan over Almelo? Oud-schaatsers die niet 'zomaar wat moeten doen de hele dag'. Een reusachtige man, de camera kan hem niet in beeld krijgen terwijl hij 'LOCATIEBEPALING!' buldert.

  geplaatst op
 • @echo: We doen ook heel veel serieuze televisie, hoor, hier op Marketingfacts. Ik probeer mee te denken en gok erop, dat je met "die kale dove meneer" Vincent Everts bedoelt? Atmost.tv is niet de zender van Everts, maar het bedrijf van Patrick Petersen, die dit soort party repo's maakt, maar voor het leeuwendeel serieus online video op de kaart aan het zetten is of dat althans hard probeert met pionierswerk.

  geplaatst op
 • Leuke snelle goed te kijken repo. Die mevrouw heeft het helemaal goed met de arrogantie in het westen. Of het nu west Nederland is of het Westen van de wereld.

  Op een borrel horen mensen dronken te zijn en dan spreken ze eindelijk de waarheid! Ook paarsen broeken.

  geplaatst op
 • @echo (stoere naam. klinkt Chinees?)

  Meer partyreviews op http://www.atmost.tv, waaronder de edities van de (IPAN-IAB) nieuwjaarsborrels van vorige jaren.

  geplaatst op
 • Arrogantie in het westen, en oosten opkomst?

  Ze wist natuurlijk dat Marco heft weer in handen neemt?;)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.