212Amsterdam: de zomer voorbij

212Amsterdam: de zomer voorbij
,

imageNa een korte zomerstop (was wel even nodig na het spektakel van Seth Godin op 6 juli j.l.) barst het 212-geweld weer los op 13 september en wel met een bijzonder boeiende case van het AD.nl.

Het nieuwe AD gaat namelijk vanaf 31 augustus het lokale nieuws sterk uitbreiden op de website. Uniek is dat naast de redactie iedereen hieraan kan meewerken. Lezers van het AD kunnen zelf lokaal nieuws publiceren.

De principes van een krant met een redactie worden hiermee gecombineerd met die van een weblog. We hadden het eerder al over user generated campagnes en blijkbaar gaan de uitgevers dit model ook toepassen.

Jeroen Mann (internet project leider AD) geeft de eerste presentatie na de zomer bij 212Amsterdam. Hij komt uitleggen waarom het AD dit experiment aan gaat en onthult de eerste resultaten.

Kortom een boeiend onderwerp over de vernieuwingsstrategie van kranten in het internet tijdperk.

Als altijd wordt de 212Amsterdam.nl bijeenkomst gehouden op de 2e dinsdag (13 september) in Felix Meritis te Amsterdam. Vergeet je niet tijdig in te schrijven!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.