212Amsterdam checkt in bij het Habbo Hotel

27 september 2005, 05:00

image

Christian Batist van Habbo Hotel zal bij de volgende 212Amsterdam op 11 Oktober a.s. een presentatie houden over Habbo Hotel.

In Habbo Hotel kunnen geregistreerde bezoekers hun eigen Habbo character vormgeven, visueel chatten, deelnemen aan instant messaging, virtuele spelletjes spelen, e-mail ontvangen en versturen, een eigen kamer inrichten en vrienden ontmoeten. Daarbij staan fun en entertainment voorop. In het Nederlandse Habbo Hotel zijn al 2,7 miljoen profielen aangemaakt en dat terwijl het hotel slechts 1,5 jaar bestaat.

Ook zijn er mogelijkheden voor adverteerders om events te sponsoren maar ook eigen ruimtes in te richten. P&G is 1 van de adverteerders die de mogelijkheden al ontdekt heeft om met deze moeilijk bereikbare groep te communiceren.

Hoewel Habbo hotel gericht is op jonge mensen zijn de principes breder toepasbaar in de interactieve wereld.

Dus kom 11 oktober naar 212Amsterdam. Zoals altijd verzorgt Tapps de borrel.

Iedereen kan komen die zich ooit heeft ingeschreven bij 212Amsterdam (locatie: Felix Meritis Amsterdam). Mocht je je nog niet hebben ingeschreven, schrijf je dan nu in. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tot 11 oktober!

Na een korte werkperiode in het digitale TV landschap in Engeland, aan de slag gegaan bij Lastminute.com en aan haar introductie in de Nederlandse markt meegewerkt. Na 4 jaar als mediaspecialist te hebben gefungeerd bij .bone advertising, ben ik samen met oud-collega Paul Eikelenboom begonnen aan een nieuw avontuur; fris idee. fris idee is een full-service interactief bureau (creatie & media) met een specialisme in video-producties. Mijn persoonlijke specialisatie is het online medialandschap. Met name een strategische benadering, maar ook overlappend met planning & buying. Daarnaast verantwoordelijk voor de nieuwste trends in interactieve marketing, zowel vanuit een technisch oogpunt als theoretisch kader. Ten slotte initiator van en betrokken bij de organisatie van 212Amsterdam.nl

Categorie
Tags

2 Reacties

  Eric

  Op het forum van trosradar.nl is genoeg stof te vinden voor een interessante discussie met Batist.


  27 september 2005 om 13:33
  Christian Batist

  Hoewel ik die discussie niet schuw, zal ik het er tijdens 212Amsterdam niet over hebben, aangezien de insteek anders is en het Radar verhaal extreem verouderd en uitgemolken. Op het Radar forum wordt bovendien door anderen onder mijn naam gepost, waarvoor ik dus geen enkele verantwoording kan en zal afleggen en waaraan Radar niets wenst te doen.


  28 september 2005 om 08:09

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!