21 jaar internet in Nederland: A Night to Remember

30 oktober 2014, 11:30

IPAN, MWG en de netwerkclub ‘before the bubble’ vieren volgende week het feit dat het internet in Nederland 21 bestaat. Oftewel: de volwassenwording van het internet. Dat gebeurt op 4 november a.s. in Panama, onder de titel “A Night to Remember”.

Tijdens de avond zullen de 21 jaar in een hoog tempo worden behandeld aan de hand van wisselende gesprekken en voordrachten. De gasten representeren daarbij allen een bepaalde periode. We kijken terug op de jonge geschiedenis met verhalen en anekdotes, maar willen er ook learnings uithalen voor de toekomst.

De interviewers zijn Krijn Schuurman (IPAN) en Stef Heutink (MWG), beiden internetondernemers van het eerste uur.

De gasten zijn, in volstrekt willekeurige volgorde: Johan van Mil, Ronnie Overgoor, Michiel Frackers, Marc Duijndam, Boris Veldhuijzen van Zanten, Ben Woldring, Bas Seelen, Igor Beuker, Yme Bosma, Marco Derksen, Steven Jongeneel, Peter de Mönnink, Arno Otto, Ruud Wanck, Vincent Everts, Ashu Matura en Maarten Lens-Fitzgerald. Een slotwoord zal worden gesproken door Claire Boonstra en als uitsmijter is er een optreden van stand-up comedian Peter Pannekoek.

Programma

19.00 uur ontvangst

19.30 uur aanvang programma

20.25 uur break

20.45 uur vervolg programma

21.30 uur einde programma, begin borrel

23.00 uur einde borrel

Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Toegang en aanmelding

Toegang is gratis voor MWG- en IPAN-leden. Before the Bubble-leden krijgen 50% korting op de reguliere prijs van € 70,- (excl. BTW).

Wil je erbij zijn, dan kun je je hier aanmelden. Er zijn nog ruim 30 kaarten beschikbaar.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!