Boektweepuntnul: 125 auteurs schrijven samen boek over social media tools

Boektweepuntnul: 125 auteurs schrijven samen boek over social media tools

Ik ben tot mijn verbazing mede auteur aan Boektweepuntnul omdat ik ja tegen een tweet zei. Ik had eigenlijk besloten nooit meer iets met papier te doen maar er waren binnen 2 dagen 125 vrijwilligers om verhalen over social media tools te schrijven en die in boekvorm te publiceren. Er zijn 8000 in de 1e druk gemaakt dus de uitgever verwacht er iets van. Er komt ook een ipad/android app aan maar wel later dan het papierenversie (hoe krijgen ze dat weer voor elkaar). De informatie kun je ook niet downloaden dus businessmodel is nog traditioneel :-). De 125 auteurs kwamen in het centrum voor beeld en geluid bij elkaar en kregen 5 kopieën. Is zo’n samenwerkingsverband wat via social media gestart en gemarked wordt handig? Over wat er komt kijken bij zo’n project interview ik initiatiefnemers Louis Hilgers en Tessa van Zadelhoff.

Even disclosure: Alle auteurs, zoals mijzelf, kregen alleen de 5 kopieën van het boek en hebben geen financiele belangen bij het boek.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.