Advertorial: Hoe krijg ik betrokken en loyale klanten? Download het gratis Forrester rapport

20 oktober 2011, 08:33

In het rapport ‘Web Content Management for Online Experience’ evalueert onderzoeksbureau Forrester 10 web content management leveranciers, aan de hand van de kracht van hun product, de helderheid van de productstrategie en hun aanwezigheid in de markt. Adobe wordt hierin beschouwd als leider in online web content management. Zo oordeelt Forrester: “WCM van Adobe is vooral sterk omdat het zakelijke gebruikers in staat stelt om zowel presentatie als content via mooie gebruikersinterfaces te beheren.”

Wil je meer weten over de evaluatie van de verschillende web content management leveranciers? Download dan gratis het Forrester rapport.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Adobe Web Experience Management te bieden heeft? Schrijf je dan in voor het gratis seminar “The Experience Factor: Introducing Web Experience Management from Adobe” op 24 november in Amsterdam.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!