InfographicMonday: De iPhone 5, wie gaat ‘m kopen en hoe ziet hij eruit?

3 oktober 2011, 05:39

Op 4 oktober is het zover en zal de iPhone 5 worden gelanceerd. Net als elk jaar is Apple’s smartphone weer onderwerp van een boel geruchten. Zo zou er tevens een afgeslankte versie gelanceerd worden, en de naam: iPhone 5? 4S? Het enige was nog mist is dat de telefoon gespot wordt in een bar. Daarom deze InfographicMonday twee infographics over de iPhone 5, om alvast even warm te draaien. Wie gaat ‘m kopen? Verder gevisualiseerde feiten over de app store wars en e-mailmarketing.

iPhone 5: And who’s most likely to upgrade

iPhone 5: The rumours and the roadmap

App Store Wars: A Smartphone Application Infographic

Have our email viewing habits changed?

What do teens think of email?

Danny Oosterveer
Data-gedreven digital marketeer bij Datasexual

Data-gedreven digital marketeer. Resident bij Amdax en Woonduurzaam. Daarnaast vertel ik vaak als spreker over data-gedreven marketing. Auteur van het boek Data-bedreven marketing. Eén van de twee Groene Nerds.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Janneman

  Hi,

  Weet iemand wanneer ik hem in NL kan kopen?

  Dank.


  3 oktober 2011 om 09:01
  Jaspio

  Ik heb van de T-Mobile telesales afdeling vernomen dat Nederland NIET bij de 1e uitrol (1st tier) zit en dat er een zwaar tekort aan iPhones zal zijn. Jammer, want T-Mobile Duitsland krijgt hem wel (ik geef toe het is een veel grotere markt).

  Wanneer komt de 2e uitrol dan? Volgens de verkoper die teveel liet vallen: maart/april 2012 voor Nederland en reken maar op leveringsproblemen.


  3 oktober 2011 om 20:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!