ADV: SES Amsterdam: Alles over search & social marketing

17 september 2011, 05:00

Op 5 en 6 oktober vindt SES Amsterdam weer plaats. Het event staat geheel in het teken van zoekmachinemarketing en wordt georganiseerd door Twinkle. Op 5 oktober zijn er workshops over Affiliate marketing & search, de Google Panda update, Social media & search en Ontwikkelen van een integrale zoekmachinemarketing strategie. en op 6 oktober vindt het congres plaats. De pay-off van SES Amsterdam dit jaar is: “The Leading Search & Social Marketing Event”, wat al aangeeft dat search steeds socialer wordt.

Op 6 oktober vindt het congres plaats met onder andere een keynote van Joost de Valk, Fili Wiese en Christoffel Hilterman van Google, Jeremiah Albinus (fonq.nl) over shopping & search en nog veel meer.

SES Amsterdam zit boordevol tactieken en strategieën om je online business te vergroten. Leer o.a. hoe zoekmachines webpagina’s ranken en hoe je vervolgens je pagina’s kunt optimaliseren, ontdek nieuwe link-build methoden om je merk zichtbaar te houden voor je klanten en verhoog verkeer via organische vermeldingen en voorkom ‘spam’ boetes. Er wordt daarnaast ingegaan op de optimalisatie van pay-per-click campagnes, het verbeteren van de klant-ervaring het finetunen van landingspagina’s en het maximaliseren van ROI. Daarnaast is SES Amsterdam de plek om met vakgenoten en experts in contact te komen.

Kijk voor prijzen en meer info op de site van SES Amsterdam.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!