Wat te doen met een waterballoon?

Wat te doen met een waterballoon?

Brandfighters vroeg het aan hun creatieve crowd. Het uitgangspunt? Verfrissende video’s voor DubbelFrisss. Binnenkort krijg je namelijk een zakje waterballonnen bij twee pakken DubbelFrisss. Om alvast wat buzz rondom deze actie en het merk DubbelFrisss te creëren, werd een contest uitgeschreven op Brandfighters.com: “Wat te doen met een Waterballoon”. In drie weken tijd gingen er ruim 60 filmmakers DubbelFrisss met de wedstrijd aan de slag wat uiteindelijk 18 verfrissende video’s opleverde. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk de top 3 hieronder!

1) Extreme Water Balloni door Supfrikspec:


2) A fight in the park door Jumping Monkeys Productions:


3 Dubbelfrisss de zomer in door Trigger:

Op dit moment dagen we onze creatieve crowd uit om video’s te maken voor T-mobile. Bekijk de opdracht hier.


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Wat een luizige opmaak heeft marketingfacts Mobile. Bekijk het even op een iPhone als je wil weten wat ik bedoel. Mooi ook die rustige witte velden waar een youtube linkje hoort. Waarom zou je het makkelijk maken de video's te laten zien waar de post over gaat?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.