Groupon lanceert Now-functie: Shoppen in het hier en nu

Groupon lanceert Now-functie: Shoppen in het hier en nu

De dienst werd al eerder aangekondigd maar is nu klaar voor gebruik: Groupon Now wil de manier waarop we shoppen veranderen met ‘time-based’ deals (zie Mashable, MarketingPilgrim). De nieuwe app geeft de gebruiker slechts een paar opties om op te klikken: “I’m hungry” of “I’m bored”. Je krijgt dan een lijst voor je neus met tijdelijke deals van bedrijven in je directe omgeving. Handig voor restauranteigenaren die weten dat ze een dip hebben in bezoek op, laten we zeggen woensdagmiddag tussen 1400 en 1600. Hieronder de promovideo:

 

 

 

 

De dienst, die je kunt binnenhalen via een update van de Groupon app in de Android en Apple market, is op dit moment alleen beschikbaar in Chicago, waar Groupon resideert. We kunnen verwachten dat de update snel wordt doorgevoerd in andere steden in de VS en in Europa. Ben benieuwd wat jullie van deze “time-based-shopping-now” functie vinden!

 

 

 

 

P.S.: Volgens ATD gaat Groupon nu heel snel naar de beurs.


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • We have a winner! Was benieuwd welke grote marktspeler dit als eerste zou brengen. Nu is het wachten op de gepersonaliseerde versie. Nog 1 keertje dan: video, de gearriveerde toekomst van Minority Report (wie heeft gezichtsherkenning nodig als je mobiel je identificeert).

  geplaatst op
 • LBS to the next level!! Eindelijk aanbiedingen die aansluiten op mijn behoefte op dit moment!

  geplaatst op
 • Dit zou nog best wel eens aan kunnen slaan! Ik heb al een aantal keer een deal laten liggen, omdat ik tot morgen zou moeten wachten om 'm te kunnen gebruiken (wat niet handig is als je nu in de stad loopt en ergens wilt eten). Ik vraag me alleen af hoe de betalingen regeld zijn, mensen lopen hier niet de hele dag rond met hun Random Reader. Direct betalen op plaats van bestemming zou handiger zijn.

  geplaatst op
 • Groupon is vandaag begonnen met coupons van 1 dollar bij Groupon Now.
  Voorbeeld: skyline boat tour voor 1 dollar (= 93 procent korting): http://www.groupon.com/now/deals/1-for-15-at-shoreline-sightseeing-1

  Alternatieven:
  - Scoor nu een ontbijtje voor 1 dollar
  - Vandaag naar de kapper voor 1 dollar
  - Vanavond naar het theater voor 1 dollar

  Vooralsnog alleen in Chicago ..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.