Blue Shots TV: Willem van der Schoot van Lemz

6 mei 2011, 12:37

Na een loopbaan bij grote bureaus zoals Lintas en FHV en een tijdelijke tussenstap bij een adverteerder koos Willem voor het ondernemerschap binnen Lemz.

Inmiddels is Lemz een bureau dat zijn sporen verdient en werkt voor accounts als Ikea, FrieslandCampina en Yarden. Michael praat met Willem over zijn loopbaan, over Lemz en over klanten.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!