Mobile Monday Amsterdam stopt ermee

Mobile Monday Amsterdam stopt ermee

Als redelijk trouwe volger/bezoeker/mediapartner technologie-enthousiast doet het toch een beetje pijn om een e-mail te krijgen namens de inspirerende mensen van team #momoams met het nieuws dat de koek op is. Mobile Monday Amsterdam stopt. Over een maand is de laatste momo, en dat zal de komende jaren de laatste blijven. Het team heeft het idee dicht bij de bestemming te zijn waar MobileMonday ooit voor bedacht is/was. “Now, mobile is mainstream and you, one of our early adopters, have a better view on the road ahead,” schrijft @samwarnaars in de mail, hier de blogpost. Vanuit Marketingfacts kan ik alleen maar zeggen: 1000x dank naar Yuri, Martijn, Sam, Marc, Maarten, en Maarten & Raimo. R.E.S.P.E.C.T. Voor de inspiratie, het enthousiasme, en alle mooie ontmoetingen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Jammer maar misschien ook wel weer een kans? Voor bijvoorbeeld de nieuwe DDMA email council om de maandag om te toveren in de eMail Monday. Dus wat denk je Straathof? :-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.