Marketing vacatures bij KPN

21 april 2011, 04:24

Een droom voor marketeers

KPN is een dienstverlenend bedrijf. In feite zegt dat alles: we zijn mensen van dienst. En om dat goed te doen, moet je exact weten waar ze behoefte aan hebben. Wat ze denken, willen, voelen en vinden. Deze inzichten zijn de drive achter ons ondernemerschap. Alles wat we doen, begint bij marketing. We zijn er namelijk niet voor onszelf, maar voor onze klanten.

Voor kopsterke spitsen

Als KPN-marketeer kun je letterlijk je lol op, want je werkt bij een absolute voorhoedespeler in de Telecom sector. Van jong tot oud: vrijwel iedereen in Nederland gebruikt dagelijks onze producten en diensten, zakelijk of privé. Er is bijna geen huis, kantoor, broekzak of handtas te bedenken waar we niet aanwezig zijn. Met supersterke merken als KPN, Hi, Telfort en XS4ALL. Daar zijn we natuurlijk trots op, maar het is vooral belangrijk dat jouw marketinghart hier sneller van gaat kloppen. De markt is moordend, dus onze speelruimte beperkt. Alleen echte profs weten deze intelligent te benutten. KPN zal je verrassen. Doordat je er veel kunt bereiken en gegarandeerd in de spits speelt.

Driedubbele uitdaging

Werkelijk willen weten wat onze klanten nodig hebben. Dat is de bron van alles wat we doen. Het is onze eerste natuur. Of het nou om Sales of IT gaat, om Finance of Techniek: elke afdeling werkt vanuit dit basisgegeven. Klantinzicht zit in het DNA van de hele organisatie.

Als marketeer krijg je bij KPN drie enorme kansen. Extern sta je aan de wieg van telecom-innovaties die Nederland vooruit helpen. Intern geef je richting aan het werk van al je collega’s. En door beide goed te combineren, behouden onze merken hun toppositie en haal je het maximum uit onze klantrelaties. Zo realiseer je eigenhandig groei. Goed voor de klanten, goed voor KPN en heel goed voor jou.

De Functies

Binnen KPN zijn op dit moment veel verschillende marketing posities vacant. Of je nu meer ervaring en affiniteit hebt met het aantrekken van nieuwe klanten, beter bent in het ontwikkelen en behouden van bestaande klanten of alles weet van online marketing? Het maakt niet uit. Jij bedenkt en organiseert. Jij doet waar je goed in bent. De klant begrijpen en op basis van inzichten op de juiste manier weten te bereiken. Het is nu de tijd om in te stappen en je kans te pakken. Reageer deze week nog.

De verantwoordelijkheden

Je bent constant bezig met onderzoeken wat onze klanten willen. Dit is de basis van onze marketing. Factbased marketing noemen we dat. Constant bezig om op basis van inzichten je marketing beter te maken en verder te ontwikkelen. De klant bereiken dat is je uitdaging. Net zo lang tot onze ambitieuze doelstellingen zijn bereikt. De basis is het zelfde. Doelstellingen verschillen per klantgroep.

De eisen

We vragen: “The best of the best”. KPN streeft een organisatie na met een grote diversiteit aan medewerkers. Wij nodigen daarom alle vrouwen en mannen uit te solliciteren bij KPN. Je hebt een WO of HBO opleiding. Je hebt meerdere jaren marketing ervaring. Of dit nu b2b of b2c is? Je ademt marketing. Dat is het belangrijkste.

Speel jezelf in de basis

Ik nodig je van harte uit om te solliciteren bij KPN. Laat je C.V. bij mij achter via de onderstaande link:

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Daarna zal ik, Michel van Keulen ( http://www.linkedin.com/in/michelvkeulen ), kijken welke mogelijkheden er voor jou bij KPN zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden voor deze vacature zijn: Marketing, Telecom, Marketing, Online marketing, Factbased marketing, Online Marketeer, Online, Marketing, Sales, Commercieel, Verkoop, KPN, Telecom, Marktonderzoek, Channel management, Marketeer, HBO, WO, Vacature, Werk, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden, Zuid Holland, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Consumenten, Consumentenmarkt, Business .

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!