AH voetbalplaatjes Hyves-case in 3 minuten

AH voetbalplaatjes Hyves-case in 3 minuten

De voetbalplaatjes actie van de Appie begon dit jaar op Hyves. Zesentwintig hyvers konden een rol spelen in de nieuwe tv-commercial, maar daar moesten ze wel wat voor doen. Ze kregen een promotiepakket met een eigen gadget om stemmen te winnen. Bijna 60.000 hyvers deden mee, in totaal kregen de deelnemers meer dan 600.000 stemmen en de campagne werd 7 miljoen keer doorgestuurd. En die lullige supermarktmanager, die presenteert deze case in onderstaande video van TBWA/Neboko:

De actie waarin kinderen zelf plaatjes mochten maken werd in totaal 1,5 keer bezocht, in totaal werden er 1 miljoen plaatjes gemaakt. De film ervan op Hyves werd 3 miljoen keer doorgestuurd. Mooie, grote getallen. Want daar draait het om; bij Hyves noemen ze deze case: “Een van de social media cases met de grootste impact van dit jaar.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ondanks dat Hyves geen netwerk voor kinderen is, komen er wel veel kinderen in voor vanaf 3:00.

  geplaatst op
 • @jwalphenaar: Schijnt dat types als jij en ik minder met voetbalplaatjes hebben ;) De gemiddelde leeftijd op Hyves was/is 31.

  geplaatst op
 • aardige getallen en leuk gebracht op deze manier

  geplaatst op
 • Steeds meer volwassenen gaan over op Facebook, kinderen blijven op Hyves.

  geplaatst op
 • Je kan op Hyves targetten waardoor je doelgroepen kan isoleren in je campagne vandaar al die kinderen, super handig ;-) Hoe divers onze doelgroep is kun bekijken op http://www.stir.nl :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.