#SpinAwards: Inspiration Days live

#SpinAwards: Inspiration Days live

De vakjury van de SpinAwards 2010 heeft 69 nominaties gekozen uit 443 inzendingen. Met elk vijf nominaties zijn ACHTUNG!, Lemz, Boondoggle en INDIE Amsterdam de koplopers. Bij de opdrachtgevers zijn KLM Royal Dutch Airlines, Vodafone en Ben & Jerry’s sterk vertegenwoordigd met elk vier nominaties. Ook dit jaar zullen de genomineerden hun case persoonlijk toelichten. Gisteren en vandaag krijgen zij tijdens de SpinAwards Inspiration Days in het Singelgrachtgebouw van de Hogeschool van Amsterdam de kans om hun werk aan de jury en bezoekers te presenteren. De presentaties, afgewisseld met inhoudelijke gesprekken, zijn dit jaar ook live te zien via SpinAwards TV. En hieronder is de stream ook live te volgen:

Prijsuitreiking

Op donderdag 7 april 2011 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night. De uitreiking en het feest vinden ‘s avond plaats in de Zuiveringshal West van de Westergasfabriek in Amsterdam. De kaarten hiervoor zijn vanaf donderdag 24 maart te bestellen via http://www.spinawards.nl.

Disclaimer: Zelf zit ik de jury van de SpinAwards voor de categorie Beste Jong Talent.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.