Blue Shots TV: Notebook met Kevin Boitelle

14 januari 2011, 14:00

In deze aflevering praat Blue Shots TV’s host Omar Kbiri met Kevin Boitelle van Opslaan als.

Kevin is een creatief die behoorlijk in de hiphop scene zit. Zo’n beetje 50% van alle NL hiphop vids van afgelopen jaar (die er toe doen) heeft ie gemaakt.

In Notebook duiken we in zijn creatieve hoofd en praat hij over het creatieve proces, over hoe hij begon met als 14 jarige met schrijven voor een SF tijdschrift en hoe hij daarna vooral zelf aan de slag is gegaan (cameraatje jatten van je ouders en skateboards en graffity filmen, je weet..). Het belang van de praktijk en gewoon doen staat voorop, al studeerde Kevin netjes aan de Kunstacademie in Maastricht. Kevin praat over de documentaire die hij maakte rond de Habbekrats speelfilm Rabat , maten van ‘m waar hij nauw mee werkt en legt uit hoe een videoclip tot stand komt.

Een kijkje in de wereld van de hiphopscene en videoclips.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!