De top 10 CES2011 met 100 toegiften: Van tablets tot elektrische auto’s

De top 10 CES2011 met 100 toegiften: Van tablets tot elektrische auto’s

CES2011 is weer voorbij. Ik heb meer dan 100 tablets gesignaleerd met als top 3 de Motorola Xoom, Blackberry Playbook & TV Centric Viera. Ford introduceerde een elektrische auto met veel app features die in 3 uur laadt. Microsoft scoorde met zeer snelle en bijzondere Windows 7 PC’s, Microsoft Surface 2.0 die bruikbaar wordt en de Kinect die 8 miljoen in 2 maanden verkocht. Skype kondigde video aan op mobiel, Lady Gaga introduceerde een zonnebril met ingebouwde camera’s, de IPad 2 was zelfs aanwezig, een kleuren e-Reader, een robot bal, wireless gezondheidsgadgets, een elektronische focus bril, Netgear met giga home networking, Intel met supersnelle zuinige processoren. Hieronder: 110 video’s die CES2011 beschrijven. De 3D TV’s focus van de CES 2010 heeft in 2011 plaats gemaakt voor connected internet tv, wat ik veel interessanter vond. Het was weer een veelzijdige CES2011 met 10.000+ products. Hierbij 100 stuks met een top 10 geselecteerd.

Dit is het kanaal waar ik de filmpjes zelf heb georganiseerd en geselecteerd. 110 filmpjes met tablets, pc’s, speciale gadgets, auto’s en ga zo maar door:

Yubby.com heeft nu, trouwens, handige features om dit soort evenementen bij te houden. Je kunt automatisch zoeken op tekst, eigenaar, tag en nieuwe video’s wordt elk uur gezocht en toegevoegd in je kanaal. Ik heb bijvoorbeeld op de tekst “CES2011” gezocht en krijg dan dit kanaal:

Nu kun je ook een mooie video wall maken. Selecteer simpel een ander widget en je krijgt een video wall van de door mij geselecteerde video’s.

En ach… omdat het kan hierbij ook nog de video wall van de automatisch gevonden filmpjes van Gadget2011:


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.