Blue Shots TV: Michael van Os in gesprek met Ralph Wisbrun, UbachsWisbrun/JWT

17 december 2010, 14:00

Michael van Os, ex hoofdredacteur Adformatie, in gesprek met Ralph Wisbrun, Managing Partner van UbachsWisbrun/JWT en voorzitter van de VEA. Een bevlogen gesprek dat start bij een gemeenschappelijke passie van de heren, AJAX. Over het feit dat of het nou een club is of een bureau; als je een baas hebt die niet uit het vak komt en in het vak zit, je een minder gedreven club hebt.

Daarna gaat het gesprek door over de VEA en over haar ambities en plannen in 2011, waaronder de opzet van de maandelijkse AdMonday bijeenkomsten. Ook gaat het uiteraard over de bureauwereld en de adoptie van online als vak. Ralph is hier duidelijk over; als je als bureau niet met online bezig bent heb je geen bestaansrecht. Laat het wel een geïntegreerd verhaal zijn, is zijn devies. Het gesprek gaat verder over het zware fusie traject tussen PPGH/JWT en UbachsWisbrun. Een fusie, opgelegd vanuit Engeland en een moeizaam proces waar Ralph ‘gemengd’ op terugkijkt. Hij praat er eerlijk over.

Boeiende man, Ralph Wisbrun en hij heeft de belangrijkste drie kenmerken die er zijn met mij gemeen: passie, passie en passie voor het vak.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!