Blue Shots TV: Nieuw programma The Box

12 november 2010, 14:00

In samenwerking met Vodafone heeft Blue Shots een nieuw programma ontwikkeld: The Box. Een daadwerkelijke Box waarmee Vodafone op diverse events gaat staan. Op deze events worden bezoekers uitgenodigd plaats te nemen in The Box en krijgen ze een aantal vragen voorgeschoteld die te maken hebben met het event, met mobiliteit en ondernemerschap.

The Box is onderdeel van het nieuw gestarte Smart Business Platform van Vodafone, op dit platform wordt een compilatie per event gepubliceerd. Alle losse interviewtjes worden gepubliceerd op Blue Shots TV.

De eerste serie is opgenomen op eDay 2010 en dit jaar zal The Box ook nog verschijnen op Sprout Challengerday en TEDx Amsterdam.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!