Blue Shots TV: Kiliaan Toorenaar | (ex) Marktplaats

5 november 2010, 14:00

1 Oktober verliet hij na 5 jaar Marktplaats. Op Molblog zei hij: ‘Ik heb leuke dingen gedaan met slimme mensen’, zegt hij. ‘Maar na vijf jaar budgetten opstellen en beoordelen, was ik toe aan iets anders. Het gaat goed met Marktplaats, het is nu nog leuk, maar ik wil even een paar maanden niets doen en nadenken over een nieuwe stap.’ Op Blue Shots TV praat hij met Joris over wat hem drijft, wat hij allemaal heeft gedaan en wat hij allemaal nog wil doen. Curriculum Vitae, over de mens achter het CV.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Mark de Bruin

    Het filmpje is alleen met flash te kijken? Op m’n iPad en iPhone zie ik niets. Ook niet in de iPhone app van Marketingfacts. Kun je de video uploaden op YouTube en die koppelen? Dan kan iedereen wel het interview zien.


    6 november 2010 om 15:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!