6 social sharing best practices voor het genereren van traffic

6 social sharing best practices voor het genereren van traffic

Social sharing heeft de interesse van veel bedrijven en media. Ook op Marketingfacts experimenteren we volop met de integratie van Twitter en Facebook; in 2011 zullen we daar wat steviger stappen in nemen. Op iMediaConnection hebbben ze gisteren dit mooie verhaal geschreven: “6 social sharing best practices for driving traffic”. De kop zegt alles: zes best practices voor het efficiënt inzetten van social sharing tools en sociale media. Wanneer kies je voor ‘Like’ op Facebook en wanneer kies je voor ‘share’, zo praktisch is het. Laat je gebruikers kiezen via welk platform ze je content willen delen, maak dat delen dynamisch, optimaliseer het delen voor de gebruikersomgeving en… meet. Track je statistieken en weet wie je key influencers zijn. Verhaal gelezen? Mooi. Dan nu…. aan de slag.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • leuk artikel, de mogelijkheden van FB connect en open grapg gaan erg ver en het wordt al heel snel technisch bij Facebook's eigen documentatie.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.