Science & Fiction: Programma TedXAmsterdam 2010 bekend met Rutger Hauer en Hans Teeuwen

14 september 2010, 07:34

Op dinsdag 30 november vindt de tweede editie van TEDxAmsterdam (#tedxams) plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam, met als overkoepelend thema Science & Fiction. De helft van de sprekers voor de komende editie is gisteravond bekendgemaakt op een bijeenkomst in De Bazel te Amsterdam. Het wordt een internationale, Nederlandse en Amsterdamse line-up met onder andere acteur en filmmaker Rutger Hauer, Nobelprijswinnaar Gerardus ‘t Hooft, wetenschapper Aubrey de Grey, kunstenaar Florian Kaps en een speciale bijdrage van cabaretier Hans Teeuwen.

Joris Luyendijk vervult net als vorig jaar de rol van moderator. Daarnaast zullen accordeon-duo Toeac, het Calefax rietkwintet en de sopraan Claron McFadden optreden. Jim Stolze, initiator van TEDxAmsterdam:

“TED lijkt populairder dan ooit. De bezoekcijfers van de website gaan door het plafond en het aantal TEDx-events neemt wekelijks toe. Het is een grote eer om TEDxAmsterdam te mogen organiseren. Dit jaar gaan we ons meer dan ooit inzetten om Nederlands talent een wereldpodium te bieden.”

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!