Science & Fiction: Programma TedXAmsterdam 2010 bekend met Rutger Hauer en Hans Teeuwen

Science & Fiction: Programma TedXAmsterdam 2010 bekend met Rutger Hauer en Hans Teeuwen

Op dinsdag 30 november vindt de tweede editie van TEDxAmsterdam (#tedxams) plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam, met als overkoepelend thema Science & Fiction. De helft van de sprekers voor de komende editie is gisteravond bekendgemaakt op een bijeenkomst in De Bazel te Amsterdam. Het wordt een internationale, Nederlandse en Amsterdamse line-up met onder andere acteur en filmmaker Rutger Hauer, Nobelprijswinnaar Gerardus ‘t Hooft, wetenschapper Aubrey de Grey, kunstenaar Florian Kaps en een speciale bijdrage van cabaretier Hans Teeuwen.

Joris Luyendijk vervult net als vorig jaar de rol van moderator. Daarnaast zullen accordeon-duo Toeac, het Calefax rietkwintet en de sopraan Claron McFadden optreden. Jim Stolze, initiator van TEDxAmsterdam:

“TED lijkt populairder dan ooit. De bezoekcijfers van de website gaan door het plafond en het aantal TEDx-events neemt wekelijks toe. Het is een grote eer om TEDxAmsterdam te mogen organiseren. Dit jaar gaan we ons meer dan ooit inzetten om Nederlands talent een wereldpodium te bieden.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.