SlideshareReview (93): Beter zoeken!

SlideshareReview (93): Beter zoeken!

Veel bedrijven geven een berg geld uit aan allerhande advertentieprogramma’s op het internet, in de hoop dat hun website hoog in de zoekresultaten komt. Maar het resultaat is onzeker (en geef toe, wie kijkt er ooit op pagina 2 van de zoekresultaten?) en het blijkt dat op betaalde site-vermeldingen tien keer zo weinig wordt geklikt als op ‘normale’ zoekresultaten. Voldoende redenen om extra aandacht te besteden aan het optimaliseren van je site ten behoeve van de verschillende zoekmachines.

Introduction to SEO

View more presentations from randfish.


Rand Fishkin, auteur van het al meer dan een miljoen keer gelezen PDF-boek “The Free Beginner’s Guide To Search Engine Optimization” maakte een wat saaie maar erg degelijke presentatie over dit onderwerp: SEO.

In 150 slides worden alle ins en outs van het verbeteren van je website behandeld. Erg leerzaam zijn vooral de pogingen om er een vinger achter te krijgen op welke zaken Google let bij het ‘ranken’ van de zoekresultaten. Wat zorgt ervoor dat jouw site bovenaan staat, en hoe kun je je site daarop aanpassen?
Verplichte kost voor iedereen die zelf aan de slag wil met zijn site.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.