Twitter is hiring

11 augustus 2010, 05:49

Twitter is op zoek naar nieuw personeel, volgens Techcrunch zelfs fanatiek en agressief. Met name het advertentieplatform moet sterk uitgebreid worden en daarom moeten er veel nieuwe mensen gezocht worden. Op de eigen jobssite staan ook een hele serie vacatures, maar slechts één sales, de rest technisch. Maar Twitter heeft ook een leuke video gemaakt, één die ik in ieder geval wel kan waarderen.

Nu ken ik Twitter niet van binnen, maar ik heb het geluk gehad de laatste jaren enkele keren met enkele hoge heren van Twitter te kunnen spreken, waarvan het gesprek met Dom Sagola op video is vastgelegd. De sfeer die ik uit de video krijg komt erg overeen met het gevoel wat ik bij deze mensen had, dus dat maakt deze video voor mij niet alleen leuk gedaan, maar ook goed gedaan. Bekijk hem hierboven.

Bas van de Haterd
Professioneel bemoeial bij Van de Haterd Consultancy

Freelance professioneel bemoeial. Kijkt altijd naar het fundamentele probleem, niet de quick fix. Centrale focus zijn de (online) dialogen met klanten, stakeholders, medewerkers en toekomstig medewerkers (afhankelijk van de opdracht). Actief als interim community manager, projectleider voor nieuwe corporate recruitmentsites, adviseur bij verschillende start ups en inspirator m.b.t. de toekomst van werk (de arbeidsmarkt van de 21e eeuw).

Categorie
Tags

1 Reactie

    Andrew Steijaert

    Hey Bas,

    Mooie clip. Helemaal in hun stijl. Wanneer huren ze jou in voor de vervolmaking? 😉

    Gr. Andrew


    11 augustus 2010 om 16:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!