‘Erotiek is mijn passie en mijn business’

16 juli 2010, 05:31

Ik sprak met Rebecca van der Wurff, oprichter en eigenaar van Pleasurements, webshop voor ‘verfijnde erotiek, zelfbewuste lingerie en privé-accessoires.’ Van der Wurff was ontevreden met het huidige aanbod. Ze startte in mei 2010 met ambitieuze doelstellingen: marktleider zijn in 2012. Zodra banken het woord erotiek of lingerie lezen, willen ze niet meedoen. Rebecca heeft de hele investering zelf gefinancierd. Niet slecht voor een 24-jarige studente (Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam (HES). Hoe is dat proces gegaan? Waar is zij tegenaan gelopen? Wat ging goed? Wat ging er mis? Hoe loopt het nu? Hoe bouwt zij haar klantenkring uitt? Een letterlijk en figuurlijk kijkje in de keuken van een jonge ondernemer in de erotiek die haar droom waarmaakt.

Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt geproduceerd door Talk&Do.TV.

Edo van Santen
De Pitch Trainer Coach Spreker bij edovansanten.nl

Pitcholoog Edo van Santen traint en begeleidt ondernemende mensen. Met krachtiger communicatie en sterkere presentatie. Zowel voor publiek als voor de camera. Nooit meer zenuwen, spreekangst of sprekersangst. Zowel je Elevator Pitch als elke podium- of camera communicatie.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Peter van der Zee

  Ik denk dat ze een goede niche gevonden heeft en deze met deze prachtige fotografie goed gaat bedienen. Ik zou Rebecca wel adviseren om Nederlandstalige teksten te gebruiken in paginatitels, kopteksten en url`s etc.Zoekmachine marketing is nou eenmaal een zeer winstgevend marketingkanaal, mits goed ingezet.

  Daarnaast is het ook verstandig om te werken met de canonical tag i.v.m. duplicate content.

  Daarnaast wens ik Rebecca veel succes met haar onderneming!


  16 juli 2010 om 06:15
  pietje

  ‘was ontevreden met het huidige aanbod’. sja.

  Porno verkoopt altijd wel


  16 juli 2010 om 07:01
  Marc

  Fantastisch interview! Met haar attitude kan het gewoon niet fout gaan.. Ook al ben ik een man, ik vind het een steengoed concept! Die situatie van dromen naar realisatie is erg herkenbaar, dit heeft mij weer nieuwe inspiratie (en vooral motivatie) gegeven. Bedankt en succes!


  18 juli 2010 om 13:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!