• Mobile
    wordt gesponsord door

VGZ lanceert iPhone app voor op reis

VGZ lanceert iPhone app voor op reis

De vakantie staat voor de deur, en dus dachten ze bij VGZ daarop in te spelen met een mobiele app voor vakantiegangers óp vakantie. “Alle belangrijke vakantienummers op één plek in je mobieltje”, is de ondertitel van het persbericht waarin de vakantie app van de verzekeraar werd aangekondigd. iPhoneClub recenseerde de app al, hieronder vind je een powerpointpresentatie met informatie, en een instructievideo. Bart Schouten, directeur Business Innovatie:

“VGZ wil unieke, toegevoegde waarde diensten bieden, ook via het mobiele kanaal. Door het aanbieden van deze applicatie op iPhone en Android toestellen hopen wij gebruikers op een nuttige, relevante en snelle manier van dienst te zijn wanneer zij tijdens hun vakantie onverhoopt in de problemen komen. In de nabije toekomst zullen wij meer mobiele applicaties bieden om onze klanten verder te helpen.”

Uit het persbericht:
“De alarmcentrale, de noodnummers van verzekeraars, banken en creditcards, de nummers van de ‘thuisblijvers’: de nieuwe mobiele applicatie ‘VGZ op Reis’ brengt alle belangrijke nummers voor op vakantie op één plek bij elkaar in de mobiele telefoon. Op cruciale momenten kan dit kostbare tijd schelen.”

De applicatie is gratis verkrijgbaar via iTunes en via de Android Market. De app bevat een directe doorschakeling naar het lokale alarmnummer, de alarmnummers van zorgverzekeraars plus de nummers van de banken die nodig zijn bij diefstal van creditcard of bankpas. Ook biedt de applicatie de mogelijkheid om de locatiegegevens van de gebruiker direct door te mailen naar het thuisfront of naar een hulpverlener (via GPS).  De app werkt op alle iPhone toestellen (2G, 3G, 3GS, iOS4) en op Android (versies 1.5, 1.6, 2.0, 2.01, 2.1).

Uitlegvideo

Powerpoint


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De applicatie is overigens door iedereen te gebruiken, ongeacht waar je verzekerd bent (Dus niet alleen voor VGZ leden)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.