Online tuesday #8: The future of online technology (Foto’s en video’s)

11 juni 2010, 11:01

Wetransfer, SocialReferral, Uitgekotst.nl, Mobypicture, Jet-Stream, Boondoggle, CheapCargo, MediaInjection, Componence, MonsterSwell, DSBTheMovie, Edgevertising, Seatme, LBi Lost Boys en Roomloaded. Deze 15 bedrijven gaven allemaal in een talk van 5 minuten tijdens online tuesday, afgelopen dinsdagavond in Felix Meritis, een blik vooruit op het thema “The Future of Online Technology”. Een prachtige afsluiter van een prachtig eerste seizoen online tuesday, vonden wij als organisatie. Hieronder de integrale talks, een presentatie met sprekers en logo’s en de foto’s van het event (met grote dank aan mediapartner Videofix):

In onderstaande presentatie de bedrijfsnamen en logo’s van alle deelnemende ‘pitchers’ tijdens online tuesday. Uiteindelijk wonnen, al dan niet door de falende techniek, de mannen van Roomloaded een fles champagne door de decibel boven de 100 uit te krijgen.

Sprekers Deel 1

In onderstaande video de eerste 5 sprekers: Nalden van Wetransfer.com, Guido Nieuwkamp van Social Referral, Vincent Everts van Uitgekotst.nl, Timan Rebel van Mobypicture.com en Stef van der Ziel van Jet-stream.com.

Sprekers Deel 2

In onderstaande video de tweede vijf sprekers: Polle de Maagt van Boondoggle, Marc Poelenjee van CheapCargo.com, Ralph van Hooijdonk van MediaInjection, Gijs Oostendorp van LBi Lost Boys en Ha Vo van Componence.

Sprekers Deel 3

In onderstaande video de derde vijf sprekers: Jan Willem Alphenaar van DSBTheMovie.nl, Alper Cucun van MonsterSwell, Leo Duivenvoorde van Edgevertising, Jeroen van den Brink van Seatme.nl, en als laatste de winnaar Valerie Ivangorodsky van Roomloaded.

Foto-impressie

Hieronder een foto-impressie, gemaakt door een fotograaf van Videofix.

Volgend seizoen zal online tuesday vanaf september wederom iedere eerste dinsdag van de maand de belangrijkste trends en onderwerpen in de online branche belichten. Vragen, opmerkingen, suggesties voor sprekers: heel graag naar matthijs[at]marketingfacts.nl.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Jan Willem Alphenaar

  Was erg leuk maar ook spannend om te doen.

  Fantastisch concept zo, op naar TedEX 🙂


  11 juni 2010 om 19:58
  media

  Toch wel relaxed om op zondagochtend de Online Tuesday terug te kijken. Volgens mij staan alleen de video’s niet in de goede volgorde!?


  13 juni 2010 om 03:23

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!