WCIT2010: Interview Dom Sagola

WCIT2010: Interview Dom Sagola

Op WCIT2010 had ik het genoegen om een kort interview te hebben met Dom Sagola, één van de oprichters van Twitter. Over hoe Twitter is ontstaan, of hij verwacht had dat het de impact zou hebben in de maatschappij die het heeft gehad (denk aan de verkiezingen in Iran en het redden van levens in Haïti), over de grote gelijkmaker en zijn visie op de toekomst (van Twitter).


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuke aanvulling. Waarom heeft Twitter 140 karakters? Omdat de gemiddelde zin 160 karakters lang is (vandaar de SMS lengte), zo blijkt uit internationale onderzoeken. Bij Twitter moest de naam er voor, dus heeft men er 140 van gemaakt. Ik dacht altijd dat die SMS lengte kwam doordat dat de bandbreedte was die men over had op het telecom netwerk in eerste intantie.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.