• Mobile
    wordt gesponsord door

Online tuesday #7: Herbeleef Mobile met foto’s, presentaties en video’s

Online tuesday #7: Herbeleef Mobile met foto’s, presentaties en video’s

Of mobile in 2010 nu écht doorbreekt? Op online tuesday #7, afgelopen dinsdag in Felix Meritis hadden we het er andermaal over. Maar dat was maar één van de vragen. Bart Fussel van aFrogLeap presenteerde een case over de mobiele event site van Microsoft DevDays. Patrick Leenheers van Vodafone hield een inleidende talk, Bob de Wit van Brightcove kwam praten over nieuwe technologieën voor mobile advertising en HTML5 en Michiel Munneke van M2Mobi presenteerde een case voor het Heineken House. Hieronder al het beeldmateriaal wat voorhanden is en de presentaties op SlideShare. De integrale talks en de foto’s, allemaal gemaakt door Videofix voor de ultieme (her)beleving van dinsdagavond:

Videopresentaties

Hieronder deel 1 van de video-registratie met daarin de presentaties van Patrick Leenheers van Vodafone en Bob de Wit van Brightcove.

Hieronder deel twee van de video-registratie met daarin de presentaties van Bart Fussel van aFrogLeap en Michiel Munneke van M2Mobi.

 

De foto’s

Presentaties op SlideShare

Patrick Leenheers (Vodafone)

Bob de Wit (BrightCove)

Bart Fussel (aFrogLeap)

Michiel Munneke (M2Mobi)


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.