Online tuesday #7: Herbeleef Mobile met foto’s, presentaties en video’s

15 mei 2010, 07:51

Of mobile in 2010 nu écht doorbreekt? Op online tuesday #7, afgelopen dinsdag in Felix Meritis hadden we het er andermaal over. Maar dat was maar één van de vragen. Bart Fussel van aFrogLeap presenteerde een case over de mobiele event site van Microsoft DevDays. Patrick Leenheers van Vodafone hield een inleidende talk, Bob de Wit van Brightcove kwam praten over nieuwe technologieën voor mobile advertising en HTML5 en Michiel Munneke van M2Mobi presenteerde een case voor het Heineken House. Hieronder al het beeldmateriaal wat voorhanden is en de presentaties op SlideShare. De integrale talks en de foto’s, allemaal gemaakt door Videofix voor de ultieme (her)beleving van dinsdagavond:

Videopresentaties

Hieronder deel 1 van de video-registratie met daarin de presentaties van Patrick Leenheers van Vodafone en Bob de Wit van Brightcove.

Hieronder deel twee van de video-registratie met daarin de presentaties van Bart Fussel van aFrogLeap en Michiel Munneke van M2Mobi.

De foto’s

Presentaties op SlideShare

Patrick Leenheers (Vodafone)

Bob de Wit (BrightCove)

Bart Fussel (aFrogLeap)

Michiel Munneke (M2Mobi)

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Emiel van Wegen

  Wat een luxe dat de presentaties integraal na te beluisteren en te bekijken zijn! Dank!


  15 mei 2010 om 10:12
  Willem van der Weide

  asje! 😉


  17 mei 2010 om 14:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!