Marja Ruigrok: Stel vragen aan je netwerk, maar deel ook vooral je kennis

8 mei 2010, 08:31

Marja Ruigrok, oprichter en eigenaar van Ruigrok Netpanel (een fullservice marktonderzoekbureau, gespecialiseerd in online en kwalitatief marktonderzoek. Ruigrok is een succesvol ondernemer, die in 2010 ook de politiek in gaat (VVD-raadslid gemeenteraad Amsterdam). Hoe heeft zij in 18 jaar haar bedrijf opgebouwd? Waar is ze tegen aan gelopen? Een belangrijke factor voor Ruigrok was het opbouwen van een sterk netwerk, om kennis te vergaren van andere ondernemers, maar vooral ook om alle kennis te delen. Hieronder de video:

Elke week presenteert ACE.TV een succesvolle en inspirerende ondernemer, die zijn/haar hun opleiding aan een Amsterdamse hogeschool/ universiteit (UvA, Vu, HvA, INHolland) heeft gevolgd. ACE.TV biedt inzicht in de ups en downs van ondernemerschap, en geeft tips, aanbevelingen en inspiratie. ACE.TV wordt in opdracht van CASE geproduceerd door Talk&Do.TV. Videoproductie en Interview: Edo van Santen. Opnamedatum 09/12/2009.

Edo van Santen
De Pitch Trainer Coach Spreker bij edovansanten.nl

Pitcholoog Edo van Santen traint en begeleidt ondernemende mensen. Met krachtiger communicatie en sterkere presentatie. Zowel voor publiek als voor de camera. Nooit meer zenuwen, spreekangst of sprekersangst. Zowel je Elevator Pitch als elke podium- of camera communicatie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!