Vacature: Director Digital en Planner Digital bij OMD

4 maart 2010, 06:15

{title}OMD Nederland is een vooruitstrevend en succesvol media-adviesbureau waar 95 mensen werken vanuit kantoren in Amstelveen en Den Haag. OMD Nederland is onderdeel van OmnicomMediaGroup Nederland die, met in totaal 150 medewerkers, aan lokale en internationale klanten diensten verleent op het gebied van communicatie- en mediastrategie, mediaplanning, -inkoop en –administratie. De groep maakt deel uit van Omnicom Group Inc., wereldwijd één van de grootste bureaunetwerken.

In Amstelveen werken vanuit 2 Business Units diverse Directors, Planners en Account Executives enthousiast samen om voor onze klanten verrassende en effectieve mediastrategieën en -plannen te realiseren. Voor één van de Business Units zoeken we een

Director Digital en een ervaren Planner Digital (m/v)

De functies:

Als Director Digital ben je verantwoordelijk voor het bedenken, uitwerken en presenteren van communicatie- en mediastrategieën op het gebied van online advertising, email-marketing, mobile-marketing en search engine-marketing. Je verzorgt strategische voorstellen en plannen voor een bepaald klantenpakket. Je inspireert en begeleidt inhoudelijk een aantal Digital planners. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet en lever je een (pro)actieve bijdrage aan new business als het gaat om digitale media.

Als Planner Digital richt je je op het bedenken en uitwerken van digital mediaplannen en verzorg je de planning en inkoop van campagnes. Daarnaast evalueer je campagnes m.b.t. doelgroepbereik, response en conversie.

In beide functies onderhoud je goede contacten met klanten, projectpartners en exploitanten. Uiteraard heb je ook veel contact met collega’s van andere disciplines zoals bijvoorbeeld rtv, print, research en buying.

Jouw profiel:

Je hebt een relevante opleiding op WO- of HBO niveau en een aantal jaren relevante werkervaring binnen de (online) mediabranche. Je hebt een duidelijke visie op de mogelijkheden van digitale media en weet deze op overtuigende wijze uit te dragen aan klanten en collega’s. Je denkt en handelt zeer klantgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Verder kun je goed coachen (Director Digital) en ben je resultaatgedreven.

Ons aanbod:

Het betreft twee interessante fulltime functies die veel ruimte tot zelfontplooiing en ontwikkeling bieden. Je werkt in een jong team binnen een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door klantgerichtheid, creativiteit, resultaatgerichtheid en humor. We bieden een modern en marktconform pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het pakket van de Digital Director bevat tevens een auto, laptop en mobiele telefoon.

Spreekt onze functie je aan en voldoe je aan het profiel, mail dan je motivatie en cv naar:

OMD Nederland, Amsterdamseweg 204, 1182 HL Amstelveen, t.a.v. Esther Handgraaf (Human Resource Manager).

E-mail: {encode=”esther.handgraaf@omnicommediagroup.nl” title=”esther.handgraaf@omnicommediagroup.nl”}.

Voor meer informatie kun je haar bellen op 020-5452500.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!