Onderwatervliegen bij Richard Branson, fruit uit de muur op het station en het kantoor van Microsoft

7 februari 2010, 14:50

Het interieur van de kantoren van Sanoma Digital en Microsoft Nederland, het onderwatervliegtuig van Richard Branson en vers fruit uit de muur bij Rotterdam Centraal met start-up FastFruit. Het zijn de highlights van de afgelopen week op Idealize.nl. mMediamultinationals komen niet met een kantoor aan dat van binnen lijkt op het interieur van ziekenhuizen. Employees vragen om een stijlvol restaurant, loungebanken, vrolijke wanden en flexplekken. Zoals bijvoorbeeld te zien is aan deze fotoserie van het kantoor van Microsoft Nederland, die we woensdag publiceerden. Op verzoek toonden we een dag later ook het interieur van onze eigen werkplek bij Sanoma Digital.

Onderwatervliegen

Maar ondanks dit mooie kantoorinterieur blijven we natuurlijk uitkijken naar de zomerweken waarin we op vakantie gaan. Als je dat luxe en spectaculair wil doen: ga naar Necker Island, het privé-resort van multimiljonair Richard Branson. Om het eiland nog interessanter te maken, heeft hij er speciaal een onderwatervliegtuig voor laten ontwerpen. Gasten kunnen het toestel vanaf eind maart huren.

FastFruit wil concurreren met AH to Go

Voor we aan de cocktails gaan, kunnen we het op eigen bodem doen met fruitshakes doen. Dit mailde oprichter Henk van Jottermerveld, oprichter van ‘vers fruit-automatiek’ FastFruit, maandag naar ons: “We willen graag laten weten dat FastFruit groen licht heeft gekregen om een uniek concept neer te gaan zetten op het nieuwe Rotterdam Centraal Station. Graag gunnen we Idealize de primeur, omdat we door jullie zijn geïnspireerd tot het FastFruit-concept.” Daaruit kwam dit interview met Van Jottermerveld voort.

Mmrijn’s favoriete iPhone-uitingen en nieuwsbrieven

Misschien geen uniek concept, maar wel goed bedacht. En zo zijn er op Idealize in uiteenlopende richtingen nog veel meer creatieve ideeën te vinden. Idealize-bezoeker Mmrijn deelde de afgelopen anderhalve week bijvoorbeeld twee persoonlijke lijstjes: zijn vijf favoriete iPhone-uitingen en zijn top 5 nieuwsbrieven. “Zie het als een stapje naar links, waarbij ik door middel van interessante, creatieve en misschien wel ludieke content meer interactie wil oproepen. Inspiratie is voor iedereen anders en daarom de ideale manier om over te discussiëren.”

Wil je ook anderen inspireren met creatieve ideeën? Of wil je anderen op de hoogte brengen van een start-up, een nieuwe uitvinding of een innovatief concept? Schroom niet en schrijf er een post over via je Idealize-profiel.

Sebastiaan van Essen
Content Marketing Manager bij -

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!