ADV: Bezoek de Webwinkel Vakdagen 2010

18 januari 2010, 09:57

Op woensdag 20 en donderdag 21 januari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de vierde editie van de Webwinkel Vakdagen plaats. De Webwinkel Vakdagen zijn de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste e-commerce event van de Benelux.

Dit jaar praten meer dan 130 vooraanstaande e-commerce aanbieders en 30 topsprekers je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van multichannel e-commerce. Laat je inspireren over onderwerpen als webshop software, betaaloplossingen, fulfilment, online marketing, multichannel, en search.

Het uitgebreide lezingenprogramma biedt ruimte aan een groot aantal cases, praktische tips en innovaties. Met dit jaar bijdragen van onder andere:

– Wijnand Jongen, directeur Thuiswinkel.org

– Daniel Markus, directeur ClickValue

– Durk Jan de Bruin, oprichter startpagina.nl en mijnWinkel

– Hans Elshout, directeur S&H Productfulfilment

– Roelof Lettinga, head of admarkt Marktplaats

Klik hier voor het volledige programma. De beurs bezoeken? Meld je dan nú gratis aan op webwinkelvakdagen.nl. Leuk om te weten is dat je als bezoeker van de Webwinkel Vakdagen ook gratis een bezoek kunt brengen aan het Interactive Media and Marketing Event (IMME) in de naastgelegen hal in de jaarbeurs. IMME is dé nieuwe vakbeurs voor interactieve on- en offline marketing.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Michael

  Ik ben erg benieuwd. Donderdag ga ik er naar toe.

  Vorig jaar waren er erg veel partijen die ondersteuning bieden voor webwinkels.


  18 januari 2010 om 20:35
  Monique

  Sinds kort werkzaam voor een organisatie die e-business oplossingen en content oplossingen realiseert. Ook zij hebben een stand tiijdens de Webwinkel Vakdagen. Ik ga donderdag om mijzelf te orienteren. Heb goede dingen gehoord en gelezen over de voorgaande edities.


  19 januari 2010 om 10:53
  Luc van Poelje – NewMarCom.com

  Hier een vrij compleet overzicht van Payment Service Providers:

  Adyen

  Multisafepay,

  Mollie,

  Saferpay,

  weDeal,

  Buckaroo,

  Ogone,

  Icepay,

  TargetPay,

  Multipay

  PayPro

  TargetPay

  Pay


  19 januari 2010 om 14:16
  Docdata payments

  En aan het ‘complete’ lijstje payment service providers kunnen wellicht ook de grotere PSP’s toegevoegd worden, zoals RBS Worldpay(Bibit), Global Collect en natuurlijk Docdata Payments. Deze PSP’s kunnen natuurlijk niet ontbreken!


  20 januari 2010 om 06:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!