Vacature: E-mail Marketeer bij Worldticketshop

31 december 2009, 06:34

Worldticketshop is een jonge dynamische (internet)organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van moeilijk verkrijgbare en uitverkochte tickets voor evenementen over de hele wereld. Voor onze vestiging in het centrum van Groningen zijn wij op zoek naar een: E-mail Marketeer (m/v)

Doel van de functie:

Implementatie van e-mail marketing binnen de organisatie met het doel om van Worldticketshop zsm. een professsional op het gebied van e-mail marketing te maken.

Positie in de organisatie:

Je valt direct onder de verantwoording van de CMO.

Resultaatgebieden:

In de functie van E-mail marketeer ben jij het aanspreekpunt wat betreft e-mail marketing binnen de organisatie en leid je een team van diverse online marketeers op tot goede e-mail marketeers.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit de volgende taken:

• Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van planningen en deadlines m.b.t. e-mail campagnes;

• Je bent draagt bij aan het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van e-mail campagnes;

• Je draagt bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van e-mailbeleid.

• Je ontwikkelt verschillende e-mail acties i.s.m. andere afdelingen;

• Je werkt nauw samen met de collega online marketeers.

Kennis, ervaring en vaardigheden:

Worldticketshop zoekt voor deze functie een zelfstandige specialist met minimaal HBO werk- en denkniveau en 2 tot 5 jaar werkervaring in het vakgebied. Bij voorkeur heb je ruime ervaring met verschillende E-mail Service Providers (ESP’s). Je hebt een goed analytisch vermogen, hebt goede contactuele eigenschappen, een servicegerichte instelling en je beheerst de Engelse taal uitstekend.

Wij bieden:

Wij bieden een zeer boeiende baan, leuke collega’s en uitdagend werk in een dynamische (leer)omgeving. Je salaris is marktconform inclusief pensioen en aansluitend bij je kennis en ervaring.

In deze functie is er veel ruimte voor eigen initiatief, samenwerking, training en opleiding. Je bent werkzaam op ons kantoor in Groningen en kennis en of affiniteit met Photoshop en HTML is een pré.

Solliciteren:

Denk jij de perfecte kandidaat te zijn voor deze functie?

Stuur dan je motivatiebrief met CV t.a.v. afdeling HRM naar: {encode=”hrm@worldticketshop.com” title=”hrm@worldticketshop.com”}

Bel voor meer informatie:

Tel. (050) 201 15 31

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!