Vacature: Channel Manager E-Sales bij Online Breedband

30 december 2009, 06:03

Voor ons belangrijkste verkoopkanaal, onze website, zijn we op zoek naar een Channel Manager E-Sales. Als ervaren online marketeer is het jouw uitdaging om de verkoop van onze internetdiensten via www.online.nl te maximaliseren. Om dit te bewerkstelligen, ga je op ons kantoor in hartje Amsterdam heel gericht aan de slag met het opzetten, onderhouden, uitbreiden en optimaliseren van onze online campagnes, de samenwerking met onze partners en de conversie op onze website.

Onder jouw verantwoordelijkheid valt o.a. het budgetteren, initiëren en implementeren van online sales campagnes, het continue monitoren en bijsturen, tot en met rapporteren en evalueren. Je weet de juiste online communicatiemiddelen te kiezen, ontwerpt campagnes, meet, analyseert en verbetert de campagnes continue zodra ze online staan. Ook speur je naar mogelijkheden voor samenwerking en sluit je deals die de zichtbaarheid van je campagnes zullen vergroten. Je werkt hierbij intensief samen met collega’s uit het sales team, met marketing, communicatie, de in-house studio en de analisten. Je voert overleg over zaken als traffic, CTR, CPO, SEO, SEA en one-to-one communicatie (E-mail, DM, SMS) maar bovenal over de resultaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van enkele bureaus, het beheren van budgetten en het maken van actieplannen ten behoeve van de verkoop van onze verschillende producten aan nieuwe en bestaande klanten.

Dit ben jij

Jij wordt enthousiast van alles wat met e-commerce en online marketing te maken heeft. Je hebt commercieel inzicht en een creatief brein, zodat je in staat bent om buiten de gebaande paden te werken. In al je activiteiten ben je daarnaast gericht op resultaat. Verder heb je:

– HBO opleidingsniveau, eventueel aangevuld met relevante cursussen op het gebied van online marketing;

– 3 jaar werkervaring in een online (marketing)rol bij een retailer, internet- of mediabedrijf;

– 2 jaar werkervaring in een webshop omgeving;

– en natuurlijk sterke affiniteit met Search en Affiliate marketing.

Dit bieden wij

Over het salaris hoeven we het hier niet te hebben, want daar komen we wel uit. En met de bonusregeling die daar nog eens bij komt, kunnen we echt het verschil maken. Daar komt bij dat je van een werkgever als Online uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden kunt verwachten. Denk hierbij aan 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, stoelmassages en een fitnessregeling, maar ook aan aantrekkelijke korting op internet en telefonie.

Dit is Online

Wij zijn Online Breedband, een jong Nederlands internetbedrijf. Tegelijkertijd zijn we allang niet ‘groen’ meer (al doet ons logo anders vermoeden): je kent ons namelijk misschien nog als Orange, Wanadoo of Euronet Internet. We zijn een onderdeel van T-Mobile Nederland. Net als jij zijn wij bezig onze doelen en ambities te verwezenlijken. Dit doen we met een team bestaande uit jonge, enthousiaste mensen met veel verschillende nationaliteiten. Zo geven we onze ´Hollandse´ onderneming toch een internationaal tintje. Samen staan we in voor de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van onze diensten. Zo kunnen onze klanten namelijk ‘zorgeloos online’ zijn. Met ons landelijk dekkend netwerk voorzien wij zo’n 321.000 klanten al jarenlang van een betrouwbare en snelle internetverbinding. Dat kan ook, omdat we weten wat de markt beweegt en we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied.

Solliciteren en contact

Reageer op deze vacature of neem contact op met Silene Geuze, om eerst meer te weten te komen over de functie. Bel naar 020-535 55 64. Je kunt ook mailen: {encode=”jobs@is.online.nl” title=”jobs@is.online.nl”}. Wil je meer weten hoe het is om te werken bij Online? Kijk dan op onze website: www.werkenbijonline.nl

Acquisitie naar aan leiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!