How-to videosite gelanceerd: Pupiltube

8 december 2009, 07:14

{title}

Sinds 1 november is de site online, vanaf vandaag mag iedereen het weten: PupilTube is een nieuwe how-to website, van Nederlandse bodem (onder de vlag van Sidney Haver en Metsol). Op de website vind je tutorials, uitleg, how-to en instructievideo’s. In het persbericht schrijven de makers dat ze over de vijftig websites op het web vonden die hetzelfde deden. Op veel van de gevonden websites (90 procent zeggen de makers in het persbericht) vind je alleen ‘eigen content’ terug. “We believe internet is there for everyone, so we provide a platform that’s free for everyone to use.”

Het project is in de start-up fase, dus alle publiciteit is welkom, meldt het persbericht. Nou, bij deze dan heren, onze bescheiden bijdrage. 🙂

De site is onderverdeeld in 13 categorieën, je vindt er video’s die je leren hoe zonder medicijnen om te gaan met een verkoudheid tot het zelf kweken van tomaten. Op dit moment draait er al advertising op de site, en is er er ook een “promotional video” van een porsche panamera. Lekker in de doelgroep. Ben heel benieuwd hoe het deze start-up gaat verlopen!

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!