Viral Friday: Behemian Rhapsody

Viral Friday: Behemian Rhapsody
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The Muppets: Bohemian Rhapsody. Hun ode aan Freddy Mercury werd op de dag van uploaden een miljoen keer bekeken en kreeg wereldwijde virale status in slechts twee dagen. Op plek 2, What is Google Chrome OS?. Vorige week gaf Google de broncodes vrij van Chrome OS en lanceerde een reeks video's waarin het nieuwe besturingssysteem uit de doeken wordt gedaan. World of Warcraft: Mr. T Commercial maakt de top 3 deze week compleet. World of Warcraft fans bekijken deze laatste commercial met Mr. T massaal, en dat allemaal om zijn kapsel?

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Title : Bohemian Rhapsody ipv Behemian ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.