Blue Shots TV: CASES met Patrick Vroklage | Ohra

Blue Shots TV: CASES met Patrick Vroklage | Ohra


In deze Blue Shots TV bijdrage een aflevering van CASES, het Blue Shots programma waarin in zo’n tien minuten concrete klantcases worden besproken.

Met dit keer een e-mail marketing cases van Ohra met als gast Patrick Vroklage, verantwoordelijk voor internet marketing bij Ohra.
Patrick praat in deze aflevering zo concreet als hij mag over de leer- en veranderingscurve waar het bedrijf doorheen gaat als een, vanouds, offline bedrijf,

Hoe ziet zijn team eruit en welke disciplines zijn er binnen vertegenwoordigd? Hoeveel van het totale marketingbudget wordt gespendeerd aan online en hoe verhouden de resultaten op het gebied van e-mail marketing zich tot het klassieke DM.
Hoe belangrijk zijn optin adressen voor Ohra en hoe zetten ze mail in? En uiteraard; hoe ziet de samenwerking eruit met de verschillende partijen waarmee Ohra samenwerkt op het gebied van e-mail?

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Leuke beelden Ronny!
  Joris van Add to Favourite is volgens mij ook goed bezig geweest bij Essent. Was ie niet genomineerd als DM man van het jaar 2008? Was een hele mooie case die hij daar had neergezet.

  geplaatst op
 • Goed verhaal Patrick :)
  Zie je snel weer

  geplaatst op
 • Joris van Add to Favourite is volgens mij ook goed bezig geweest bij Essent.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.