Blue Shots TV: CASES met Patrick Vroklage | Ohra

27 november 2009, 14:36

In deze Blue Shots TV bijdrage een aflevering van CASES, het Blue Shots programma waarin in zo’n tien minuten concrete klantcases worden besproken.

Met dit keer een e-mail marketing cases van Ohra met als gast Patrick Vroklage, verantwoordelijk voor internet marketing bij Ohra.

Patrick praat in deze aflevering zo concreet als hij mag over de leer- en veranderingscurve waar het bedrijf doorheen gaat als een, vanouds, offline bedrijf,

Hoe ziet zijn team eruit en welke disciplines zijn er binnen vertegenwoordigd? Hoeveel van het totale marketingbudget wordt gespendeerd aan online en hoe verhouden de resultaten op het gebied van e-mail marketing zich tot het klassieke DM.

Hoe belangrijk zijn optin adressen voor Ohra en hoe zetten ze mail in? En uiteraard; hoe ziet de samenwerking eruit met de verschillende partijen waarmee Ohra samenwerkt op het gebied van e-mail?

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Ronald van Klooster

  Leuke beelden Ronny!

  Joris van Add to Favourite is volgens mij ook goed bezig geweest bij Essent. Was ie niet genomineerd als DM man van het jaar 2008? Was een hele mooie case die hij daar had neergezet.


  27 november 2009 om 19:05
  Alexander

  Goed verhaal Patrick 🙂

  Zie je snel weer


  28 november 2009 om 14:27
  harry

  Joris van Add to Favourite is volgens mij ook goed bezig geweest bij Essent.


  14 januari 2013 om 08:30

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!