Windows 7 gaat als warme broodjes

Windows 7 gaat als warme broodjes

{title}Sinds 22 oktober ligt Windows 7 in de winkel. Sinds die datum zijn er twee keer zoveel versies van het OS van Microsoft verkocht dan van ieder ander OS van dat bedrijf in een vergelijkbare periode. Dat zei topman Steve Ballmer vorige week tijdens een aandeelhoudersvergadering, zie ook dit persbericht. Volgens The Wall Street Journal gaat het om ongeveer 40 miljoen exemplaren sinds de release.

“Windows 7 is the simply best PC operating system we have ever built,” zei Ballmer. “It enables people to do more of what they want to do more easily and more quickly, and customers are responding. Since launch, we’ve already sold twice as many units of Windows 7 than any other operating system we’ve ever launched in a comparable time.” Via en meer op Nu.nl en cNet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik heb m ook gekocht, vanuit XP nu naar Windows 7 Ultimate....werkt als een zonnetje! :)

  geplaatst op
 • Is ook niet zo moeilijk na die Vista-rommel. Mogen ze wel eens geld voor teruggeven, da's pas nieuws.

  geplaatst op
 • Ik ben het eens met Ron. Marktleider Microsoft kan het zich schijnbaar makkelijk permitteren om een slecht product (vista) op de markt te brengen. Lanceer gewoon 2 jaar laten een 'veel beter' product en $$$$'en maar!

  Veel interessanter is het om te te weten in hoeverre Mac OS hiervan geprofiteerd heeft, zijn hier gegevens van? Ik ben zelf ook bij de komst van Vista overgestapt van Steve Ballmer naar Steve Jobs en ik verwacht vele met mij.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.